Woonhuis en inboedel

Opstal

Schade die ontstaat aan uw woonhuis als gevolg van brand, ontploffing, kortsluiting, storm, diefstal/inbraak, blikseminslag, luchtvaartuigen, diverse vormen van waterschade en aanrijding. Hiervoor is de Woonhuisverzekering. Naast het woonhuis zelf zijn ook schuren, bijgebouwen, schuttingen e.d. verzekerd, ook, tegen minder gevaren, tuinaanleg. Voor een volledig overzicht verwijzen wij u naar de polisvoorwaarden. Het is mogelijk om een garantie tegen onderverzekering op te nemen.

Glasverzekering

Het is handig om een glasverzekering, als aanvullende dekking,  te combineren met de woonhuisverzekering. Dit is goedkoper dan een losse glasverzekering. Een glasverzekering dekt ruitbreuk aan lichtdoorlatend glas.

Inboedel

U bent zuinig op uw spullen. Ze zorgen ervoor dat u zich thuis voelt. Een fijn gevoel. Nu nog iets regelen voor het geval dat er iets onverwachts mee gebeurt. Onze Inboedelverzekering biedt u een zeer uitgebreide dekking voor uw inboedel bij onverwachte schade door bijvoorbeeld brand, diefstal, waterschade of vandalisme. Heeft u veel of vrij dure spullen die u vaak mee naar buiten neemt? Sluit dan voor deze spullen een extra dekking af zodat deze ook buitenshuis zijn verzekerd. Welk pakket u ook kiest, u bent altijd goed verzekerd. Er zijn verschillende dekkingsmogelijkheden, dit bespreken we graag met u.

Heel belangrijk is de juiste waardevaststelling van uw inboedel. Als u de inboedel tegen een te lage waarde verzekert, kan dit ongewenste gevolgen hebben op het moment dat er daadwerkelijk schade is. Daarom raden wij aan de inboedelwaardemeter in te vullen zodat u tegen onderverzekering beschermd bent.