Autoverzekering

Stel zelf uw autoverzekering samen en breid de basisdekking eenvoudig uit met een aanvullende dekking. U kiest uit drie dekkingen.

  1. WA (wettelijke aansprakelijkheid)
    De basis van iedere autoverzekering. U verzekert zich alleen tegen schade die u met uw auto toebrengt aan anderen
  2. WA+ Beperkt casco
    U krijgt naast de WA-dekking een vergoeding voor schade aan uw auto door onder meer brand, diefstal, ruitbreuk, storm, hagel en loslopende dieren.
  3. WA+ Uitgebreide casco (All-risk)
    U krijgt naast de dekking voor WA en beperkt casco een vergoeding voor schade aan uw auto door botsingen, slippen, vandalisme. Ook kunt u rekenen op een pechservice in het buitenland.

Uw auto, uw keuze

De perfecte dekking voor uw auto hangt af van veel verschillende factoren. Wat is de dagwaarde van uw auto? Wilt of kunt u eventuele schade aan uw eigen auto zelf betalen? Hieronder kunt u controleren welke dekking het beste bij u past.

Basisdekking

De basisdekking is Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Dit is een verplichte basisdekking die elke eigenaar van een auto moet hebben.

Beperkt Casco

Een aanvulling hierop is Beperkt Casco. Dit is de beste keuze wanneer u het voldoende vindt om verzekerd te zijn voor diefstal-, inbraak-, storm-, brand-. hagel- en ruitschade. Deze dekking wordt meestal gekozen na de Volledige Casco dekking.

Volledig Casco

Is uw auto niet ouder dan 4 tot 6 jaar? Dan is Volledig Casco voor u de beste keuze. Deze dekking wordt ook het meest gekozen bij auto’s van deze leeftijd. Heeft u een lening of financiering afgesloten voor uw auto? Ook dan is Volledig Casco de beste keuze. Bij diefstal of total loss bent u namelijk nog steeds verplicht de lening af te betalen. Dit risico dekt u af met Volledig Casco.

Wilt u naast Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) ook de schade aan uw eigen auto en total loss schade verzekeren? Ook dan is Volledig Casco de beste keuze. Schade door eigen schuld is dan ook meeverzekerd.